תודה והמון הערכה ל:
לרוז חיים
SOUND SYSTEM
יוצר מוזיקת רגאיי מגניבה
המלווה את הקליפים
של הטיולים ב"כיף בישראל".
תודה לגבריאל מאיר הלוי
על השיר "הללו הוא"
בקליפ פתיחה של
אתר כיף בישראל
חגיגות יומולדת שלי היו חייבות לעבור דרך ירושלים – העיר והאגדה.
מסעדת קולוני נבחרה להיות הארוחה הרומנטית שלי עם בעל, אחריות כבדה לכל הדעות.
קולוני - המסעדה פתוחה 7 ימים בשבוע, החל מ-12:00 ועד הלקוח האחרון
דרך בית לחם 7 – בקעה, ליד החאן, ירושלים.
פיס - לחץ כאן
02-672-9955
קולוני - מסעדה חושנית וסקסית באופן ביתי ביותר...
מרגישים שזאת מסעדה ששמה הולך לפניה, 10 שנים שהיא חלק בלתי נפרד מחיי הלילה של ירושלים.
פעם ראשונה שקורה לי שהתאהבתי בצוות מלצרים של מסעדה - אולי זה מהיין?
תרגישו כשתגיעו איך לכל אחד מהצוות של מסעדת "קולוני" יש אהבה עמוקה למסעדה, שהוא רואה בה בית.
חוויה נדירה בארצנו הקטנה. אופיר ואסתי המלצריות המקסימות נהפכו חלק מהמנות, אושר המלצר נהיה לי הקינוח. כיף לקבל שירות לבבי ומקצועי.
מסעדת קולוני יודעת לארח, לבדר, לתת לאורחים שלה תחושה של חופש. חופש ליהנות.תודה על חווית שירות מושלמת, מנות טעימות, מוזיקה משגעת, חלל מעוצב, אוויר ירושלמי הממגנט, ויינות הנהדרים שמוצגים בתפריט עבה ומושקע, מסעדת קולוני - נכנסת לי ללב.
אופיר המליצה לנו לטעום שני יינות אדומים נהדרים מהמגוון האדיר המוצא במסעדה. אחד קליל שהתאים לי והשני עמוק מלא גוונים וטעמים שבעלי נהנה ממנו מאד.
כמה שזה טעים - קרפציו מוסר ים וטורטליני פטריות.
טורטליני פטריות
הסביצה בקולוני הינה מנה טריה מלאה בעדינות שפתחה לנו את בלוטות הטעם לצידה טורטליני עבודת יד ממולא בפטריות. כיסונים כבדים , עמוקים שריפדו את הקיבה בציפייה לבאות. עם היין והמוזיקה המצוינת ברקע נכנסו לאווירה של הקולוני. הרגשתי חלק מהמושבה.
פילה דג טרי - הולך נפלא עם יין.
מומלץ! קבבוני טלה נהדרים - מעט ורודים מבפנים :)
לגברת מנת פילה דג עם אורז בר שחור לאדון קבבוני טלה לצד טאבולה חמצמצה וטחינה מעולה.
מנות פשוטות ומעולות. הקבבוני טלה היו מבשר טרי,נימוח, עשוי מדיום על הגריל, תענוג בכל ביס.
מנת הדג שלי היתה טריה ונעימה. טעמים טובים של דג בלי להתעסק עם מהותו הטובה כשל עצמה.
האורז בר השחור ליווה את הדג העדין בעצמה ראויה.
מנות יפות, טעימות שהולכות נפלא עם היין האדום.
hey sexy lady!
שחיתות :)
למנה אחרונה עברנו לבר שם עם קוקטייל ומנה מושחתת של שוקולד נימוח וחושני -
קולוני - סידרת אותי כראוי להמשך ערב רומנטי....
פעם ראשונה שאני מצטלמת עם צוות של מסעדה :) אחת אחת מדהימות!
הצוות סיפר לי על נועם – הבעלים של המסעדה, בחור צעיר שיודע לנהל עסק כאשר הוא מחבר את כל המכלול המורכב של עולם המסעדנות למסעדה שיודעת לתת שירות, לענג, להפתיע.(לא יצא לי להכיר אותו אישית). ניתן להרגיש את ההערכה והניצוץ של הצוות בעיינים כשהם מדברים עליו.
ההבנה והדיוק נמצאים בכל פינה, בתפריט, במנות המעוצבות, בהכשרת המלצרים.
אסתי המלצרית היפה שלנו, סטודנטית לעיצוב תעשייתי מספרת שהצוות לא עוזב את "קולוני", שנים הם מלווים את המסעדה והסועדים בה.
אני ראיתי בסוף המשמרת את הצוות יושב על הבר נהנה מטעימות יין, מפינוק של מנה אחרונה.
לחוות מסעדה שמכבדת את הצוות שלה זאת הנאה בפני עצמה. נועם – כל הכבוד לך!
בנוסף למסעדת "קולוני", יש גם לאותה קבוצה של בעלים (יחד עם נועם) את "אדום" בתחנה. בטוחה שגם שם תענוג של אירוח, טעמים וחוויה.
לסיכום: קולוני השארת לי טעם של עוד... עוד אחזור אליך וממש בקרוב!