תודה והמון הערכה ל:
לרוז חיים
SOUND SYSTEM
יוצר מוזיקת רגאיי מגניבה
המלווה את הקליפים
של הטיולים ב"כיף בישראל".
תודה לגבריאל מאיר הלוי
על השיר "הללו הוא"
בקליפ פתיחה של
אתר כיף בישראל
הגענו למושבוצ ביום שבת כל המשפחה – אני בעלי ושני הילדים - לקראת שלוש וחצי בצהריים. לאחר שביקרנו בברכת המשושים המופלאה הממוקמת חצי שעה צפונית למסעדה. לאחר הטיול בטבע היינו מוכנים בשמחה להשלים את יום הכיף שלנו באזור עם ארוחה משובחת.
שעות פתיחה: המסעדה פתוחה כל השבוע - כולל סופ"ש בין 13:00 - 22:00
טלפון: 04-6795095
טווח מחירים: בינוני, ראשונות עד 50 ש"ח, עיקריות בין 70 – 140 ש"ח.
לא כשר
יש מנות ילדים
איך מגיעים: מושב רמות - מזרח הכנרת. נוסעים על כביש 92 עוקף כנרת ממזרח, פונים למעלה מושב התיירות רמות, ישר עם הכביש עד השלט המפנה אתכם ימינה למסעדה הממוקמת על הצוק מול כל הכנרת. (לנוחיותכם - מפת הגעה בסוף הדף).
waze - מושבוצ רמות.
יאמייי - קודם כל לפני הכל: לאדון -בירה fass קרה מהחבית ולגברת - יין אדום :)
לפניכם קרפציו שיטל ואשכולית אדומה עם גבינת פקוריני מקומית מעל עם לחם בית נפלא. הקרפציו הגיע כפרח אדום בשיא פריחתו, ביחד עם מנה נוספת של סלט נהדר מתפוחים ורימונים שהיה פריך ומרענן. תענוג של מנות פתיחה והתמונות מדברות בעד עצמן.
רואי בן החמש קיבל המבורגר, מדיום וול שהגיע אליו עם ציפס נהדר וקטשטופ. הילד חווה את חווית ההמבורגר המושלם! הוא התענג על כל ביס וטען שזה ההמבורגר הכי טעים שהוא אכל בכל ימי חייו. ההמבורגר ( כמובן שטעמתי...) פשוט נמס לי בפה. כשהוא עשוי מ300 גרם אנטריקוט משובח. מומלץ.
לעיקריות: הזמנו שתי מנות בשר לפי מומחיות השף ובעל המקום "ארז רגב”.
שאמר לי באופן ברור – בשר אין מה לשחק איתו יותר מידי, ככל שהנתח יהיה משובח בהגעתו לגריל כך המנה הסופית שתוגש לשולחן תהיה משובחת בהתאמה.
המנות מלוות בתוספת אחת. הפירה תפוחי אדמה היה נימוח אוורירי ופשוט מעולה!
ארוחה נהדרת, טעמים מדויקים מתחילתה ועד סופה.
יש גם מנות לילדים ( שניצל\ פסטה) ודשא בחוץ מעבר לחלון מול הנוף, היכן שהם יכולים להשתובב.
מושבוצ זאת מסעדה עם נשמה גדולה של מרחבי הגולן, הנחלים והפרות הרועות בו. ממליצה עליה בכיף.
ותזכרו להגיד שבאתם מכיף בישראל.
כנאפה תפוחים וריקוטה נבחרה לסיים לנו את הארוחה המדושנת. מנת מתוקה ונדיבה.
איזה כיף שבכניסה למסעדה יש דוכן של כל טוב ממשק רגב, המשק המשפחתי של מושבוצ. צנצנות של דבש וריבות תוצרת בית, בירה בזלת מהגולן ועוד טעמים טובים שנכנסים ישר ללב במחירים ממש טובים.
שאלתי את ארז רגב השף והבעלים, שהוא אדם סופר נחמד, נעים ומאפשר! מה פשר השם המוזר. הוא הפנה את מבטי אל התצלומים התלויים על קירות המסעדה. עליהם התושבים הראשונים שהקימו את הישוב רמות בו אנו מתארחים. בימים הראשונים של קראו למקום "מושבוצ" שזה הגדרה ליישוב חדש – זמני - שעוד לא התייצב וכרגע מתפקד כמושב וקיבוץ גם יחד – "מוש בוצ”. ארז בימיו הראשונים במסעדה הרגיש הרגשות של התחלה חדשה וקרא כך למסעדה מאז עברו שבע שנים בהם אלפי לקוחות מרוצים שחוזרים ליהנות מהאוכל והאווירה המסעדה היא חלק בלתי נפרד מאירוח בכנרת ובמערב הרמה – אבל השם נשאר :).